Bor du i Göteborg med omnejd ska du komma till HENTEK för lackkonservering

Förutom lackkonservering så erbjuder vi det mesta inom bilvård. För dig som bor i Göteborg med omnejd ligger vi nära till hands och vi har den enda produkten på marknaden som erbjuder helkonservering.

Lackkonservering för dig med höga krav

HENTEK startades 1990 av Hans Hentschel. Idag har företaget tre heltidsanställda. Av oss får du exklusiv service till ett bra pris. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner samt även till kommun, landsting och stat. Vårt mål är att alla våra kunder oavsett storlek ska vara nöjda kunder.

Lack

Lackens primära funktion är att skydda den underliggande plåten från skador och framförallt från korrosion/rost. Den ger dessutom bilen dess färg. Lacken utsätts dagligen för slitage i form av sol, nederbörd, mekaniskt slitage samt slitage från andra trafikanter. Detta gör att lacken sakta men säkert mattas, vilket gör det lättare för smuts att få fäste. Bilen blir då ful samt rostar lättare. För att förebygga kan du lackkonservera din bil.

Kontakta oss för mer information

Anlita oss för att få exklusiv service till ett normalt pris. Vi erbjuder den enda helkonserveringen på marknaden. Ring eller maila oss om du har frågor om lackkonservering. Kontaktinformation hittar du alldeles till höger.