Vi åtgärdar ditt stenskott i Kungsbacka

Vi har lång erfarenhet av att åtgärda stenskott. Du hittar oss på Hantverksgatan i Kungsbacka.

Vi har lång erfarenhet av lagning av stenskott m.m.

Vi erbjuder förutom lagning av stenskott även det mesta inom bilvård. Vi är i dagsläget tre heltidsanställda på HENTEK. Företaget startades 1990 av Hans Hentschel. Så vi har hunnit samla på oss en hel del erfarenhet. Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. Även kunder från kommun, landsting och staten är såklart välkomna. Målet med vår verksamhet är att alla våra kunder ska vara nöjda kunder.

Så gör vi

Det som sker vid reparationen är att vi använder en sorts lim som fyller ut skadan/sprickan. Då framrutan är en bärande del av karossen är det viktigt att det görs av en yrkesman. Vi kan laga alla typer av bilglas oavsett vilken bil och årsmodell du kör. Arbetet går fort och det blir inte särskilt dyrt för dig som kund.

Kontakta oss för mer information

Låt oss vårda din bil så får du exklusiv service till ett bra pris. Allt försiktigt utförd så att inte din ögonsten tar skada. Vi vet vad vi gör då vi sysslat med detta sedan 1990. HENTEK kan erbjuda den enda helkonserveringen på marknaden. Ring eller maila om du har några frågor om stenskott eller priser. Kontaktinformation hittar du till höger.